Megújult a Jásztelki Óvoda

A Jásztelki Napközi Otthonos Óvodai Tagintézmény immár megújulva várja a település legkisebb lakóit. A korszerűbb és energiatakarékos eszközök, berendezések (víztakarékos csaptelepek, szelepek, tartályok, energiatakarékos izzók) beszerzésében, azok szakszerű beszerelésében  a Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. nyújtott segítséget. A tagintézmény ünnepélyes névadóját pénteken tartják az óvoda udvarán.

 

A Jásztelki Napközi Otthonos Óvodai Tagintézmény 2013. május 24-én 10 órakor tartja a 30 éves jubileumi és névadó ünnepségét, melyre szeretettel várják a sajtó képviselőit is.

Az ünnepséget megnyitja: Tóth Nóra polgármester.

Köszöntőt mond Petőné Vígh Katalin igazgató és Bajzáthné Molnár Csilla tagintézmény-vezető.

A rendezvény fővédnöke: Pócs János országgyűlési képviselő.

 

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. Kelet-Magyarország térségében jelenleg 192 településen, mintegy 500.000 felhasználó ivóvízellátását biztosítja, így többek között Jásztelek településen is e Társaság látja el a közüzemi ivóvíz szolgáltatást, a szennyvízelvezetést és tisztítást. Büszkék vagyunk arra, hogy napi tevékenységünkkel részesei vagyunk az életet jelentő egészséges ivóvíz biztosításában és hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez. Hétköznapi munkánk során a környezetvédelmi és gazdaságossági szempontokat is figyelembe véve a fogyasztói elégedettség elérésére törekszünk. 

 

További információ:

Kormos Helga

marketing menedzser

06-70/371-39-88

 

Szolnok, 2013. május 23.

 

 

Mindne jog fenntartva! 2003 Jász Napló